miércoles, 9 de mayo de 2012

Bach – Mass In B Minor - Collegium Vocale Orchestra/Herreweght [2 CD´s][1998][ APE][DF]

Compositor: Johann Sebastian Bach
Performer: Veronique Gens, Peter Kooy, Christoph Pregardien, Andreas Scholl
Orquesta: Collegium Vocale Orchestra
Conductor: Philippe Herreweghe

Audio CD (March 10, 1998)
Number of Discs: 2
Label: Harmonia Mundi (France)
ASIN: B000005Z2W
Format audio: ape + cue
Size: 511 Mb

Contenido de los CD's:
Disc 1:
01. h-moll-Messe: Kyrie eleison
02. h-moll-Messe: Christe eleison
03. h-moll-Messe: Kyrie eleison
04. h-moll-Messe: Gloria in excelsis Deo
05. h-moll-Messe: Et in terra pax hominibus bonae voluntatis
06. h-moll-Messe: Laudamus te
07. h-moll-Messe: Gratias agimus tibi
08. h-moll-Messe: Domine Deus
09. h-moll-Messe: Qui tollis peccata mundi
10. h-moll-Messe: Qui sedes ad dexteram patris
11. h-moll-Messe: Quoniam tu solus sanctus
12. h-moll-Messe: Cum sancto spiritu

Disc 2:
01. h-moll-Messe: Symbolum nicenum – Credo in unum Deum
02. h-moll-Messe: Symbolum nicenum – Patrem omnipotentem
03. h-moll-Messe: Symbolum nicenum – Et in unum Dominum
04. h-moll-Messe: Symbolum nicenum – Et incarnatus est
05. h-moll-Messe: Symbolum nicenum – Crucifixus
06. h-moll-Messe: Symbolum nicenum – Et resurrexit
07. h-moll-Messe: Symbolum nicenum – Et in spiritum sanctum dominum
08. h-moll-Messe: Symbolum nicenum – Confiteor
09. h-moll-Messe: Symbolum nicenum – Et expecto
10. h-moll-Messe: Sanctus
11. h-moll-Messe: Osanna in excelsis
12. h-moll-Messe: Benedictus
13. h-moll-Messe: Osanna in excelsis
14. h-moll-Messe: Agnus Dei
15. h-moll-Messe: Dona nobis pacem

http://depositfiles.com/files/0gjreg8g2 Bach - Messe en Si mineur - Herreweghe-CD1
http://depositfiles.com/files/bz5ag9dxs Bach - Messe en Si mineur-Herreweghe-CD2

2 comentarios:

  1. Thank you very much for this nice post.
    Your blog is great. It's difference to many other classical blogs is that you post sacred vocal works in addition to instrumental works.It's great.(Other blogs usually upload only instrumental stuffs)
    Keep on your work : )